Renovering af badeværelse i 

flotte kvalitetsmaterialer

​Overvejer du at få lavet et nyt badeværelse, er vi hos Greg Entreprise specialister i badeværelsesrenovering af alle typer badeværelser uanset størrelse i Haslev, Næstved og Ringsted og omegn.

Hvis du drømmer om at få et nyt badeværelse, kan vi også renovere dit gamle fra ende til anden og realisere dine badeværelsesdrømme.

Har du en ældre bolig, kan et nyt bad være det, der er med til skabe et hjem, hvor du har lyst til at være. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse, hvorfor vi tilbyder at renovere hele dit badeværelse for dig til en konkurrencedygtig pris i flotte kvalitetsmaterialer.

Hvad koster renovering af badeværelse? Hvad koster et nyt badeværelse?

​Hvad prisen på renovering af badeværelse ender på, kommer meget an på valget af materialer. Og hvor meget der generelt skal laves.

Har du f.eks. et mindre badeværelse, eller er der at tale om et stort, hvor alt skal skiftes ud, vil den store renovering naturligvis blive dyrere. Dine materialevalg også spiller selvfølgelig også en stor rolle på prisen.

Vi kan selv tage alt det gamle med og har tilknyttet en kompetent VVS’er, således at du ikke skal foretage dig noget som helst. Vi varetager entreprisen og sikrer os, at alt lever op til dine forventninger, ønsker, krav og ikke mindst dit budget. Har du brug for rådgivning og vejledning, er vi her for at hjælpe dig.

Kontakt os for rådgivning og en pris på badeværelsesrenovering

Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din bolig i forhold til renovering af badeværelse, er vi altid parate til at komme forbi til en uforpligtende rådgivning om dine muligheder.

Du kan benytte vores kontaktformular, direkte telefon  50 26 59 65 eller skrive til kontakt@gregentreprise.dk for at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mangler du en dygtig håndværker

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

Venligst bemærk, at vi taler engelsk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et GRATIS og uforpligtende tilbud

​Udfyld venligst denne formular med en beskrivelse af dit projekt og gerne nogle billeder.​ Vi vender tilbage snarest.

Venligst bemærk, at vi taler engelsk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står altid klar ved telefonen til at svare på spørgsmål

Greg Entreprice er en stabil virksomhed som lægger vægt på kvalitetsarbejde.​​

Vi overholder vores aftaler og gør vores yderste for at gøre kunden tilfreds - hver gang.

Du kan kontakte os på 50 26 59 65 alle hverdage, eller på e-mail kontakt@gregentreprise.dk.

Kompetent firma på Sjælland

Leder I efter et kompetent firma  på Sjælland til at varetage dit projekt? Så kontakt os med henblik på en snak og et uforpligtende tilbud, udført af Greg Entreprice.

Kontakt Greg Entreprice

​Themstrupvej 52, 4690 Haslev

Gå til rutevejledning

Tlf.: 50 26 59 65

E-mail: kontakt@gregentreprise.dk

Advokat

Tømrerarbejde og ydelser

Renovering

Badeværelser

Vinduer og døre

Maler